FanFiction.Net
Just In
Community
Forum
V
More
273  23  11  Plays/Musicals » Screenplays
3Hati yang Damai » by Ydyakonenko Hamil di luar nikah bukan perkara mudah. Tanpa dukungan keluarga, apalah daya Renjun? Noren. NCT Dream.
T, Indonesian, Drama & Family, chapters: 2, words: 4k+, favs: 2, follows: 3, updated: 1/15 published: 12/24/2022
6Hyung » by baerryriana Andai Ayahnya tak pergi, Andai Mamanya tak bunuh diri, Andai Hyunjin tak angkat kaki. Mungkin Jeongin tak akan semenderita ini.
T, Indonesian, Family & Friendship, chapters: 7, words: 6k+, favs: 9, follows: 12, updated: 1/5 published: 9/20/2018
Ineffable SunSun » by Elsoul59 Tak ada yang tahu, bagaimana Tuhan bisa menempatkan Kim Sunoo si pemberontak ulung wakil pemimpin gengster yang sangat diperhitungkan eksistensinya bersama dengan Park Sunghoon si ketua mafia kelas kakap, si penindas lalim yang senang menginjak-injak semua orang demi kepuasan pribadinya dalam satu takdir berasaskan renjana beraksara cinta. Warn! bxb, twoshoot, harshword [Enhypen]
T, Indonesian, Romance & Crime, chapters: 2, words: 4k+, 12/30/2022
2Hati by yuhuuuuuuuuuuuu Banyak typo dan cerita yang ga jelas. Penulis baru yang hanya merelisasikan hobby. Mohon bimbingannya. Terimakasih... #chanbaek pair
T, Indonesian, Romance & Drama, words: 666, favs: 2, follows: 1, 11/16/2022
6comfortable love » by chachanbae •on going• Baekhyun itu omega dan ia tidak pernah mau berkencan dengan alpha, tapi sekarang ia disini mengandung anak dari seorang alpha. ( chanbaek / yaoi / bxb / bl / mpreg / omegavers )
T, Indonesian, Romance & Drama, chapters: 2, words: 4k+, favs: 12, follows: 10, updated: 10/28/2022 published: 3/12/2022
1Call Back: A Jinjin Short Story » by miyakomigoto11 This story is dedicated to @silver0223 on Twitter and Jinjin of ASTRO, the inspiration of this story. The two who started it all. This story is a work of fiction. Any similarities to characters (except Jinjin) and events in this fanfiction is purely coincidence. My entry for @Kpop's "Unfamiliar Digits" prompt. Enjoy. • Date Started: May 21, 2021 • Date Finished: May 27, 2021
K+, English, Humor & Romance, chapters: 6, words: 5k+, favs: 1, follows: 1, updated: 10/27/2022 published: 7/2/2022
Kamu Bahagia by Tian Yerin Taehyung tak menyukai Jeongguk. Jeongguk memyukai Taehyung. Berbeda pemikiran tapi pada akhirnya dekat karena satu hal dan dari sanalah Jeongguk tahu betapa menderitanya Taehyung. BL Boysxboys KookV T
T, Indonesian, Drama & Hurt/Comfort, words: 6k+, favs: 2, follows: 1, 10/19/2022
1 today by Kyungggg this one was inspired by siwon and ryeowook's last update (7th Oct) which is today. go visit their instagram and twitter if u haven't seen their updates yet. enjoy! / siwook
K+, English, words: 307, favs: 1, follows: 1, 10/7/2022
44Pindah ke Website » by Gloryass Temukan konten mpreg dan belly fetish terbesar se asia di (mpreg dot site) atau twitter @mpregsite
T, Indonesian, Romance, chapters: 2, words: 22, favs: 41, follows: 41, updated: 9/26/2022 published: 3/1/2017
8Jewels » by Labrador Retriever Semua masalah dimulai ketika Jackson lahir ke dunia, dan Taehyung tidak menyukainya. CHANBAEK family. Mpreg. DLDR
T, Indonesian, Drama & Family, chapters: 2, words: 15k+, favs: 11, follows: 8, updated: 9/25/2022 published: 3/29/2022
Kihyun Short Story by remaker story Hanya sedikit kisah Kibum dan Kyuhyun yang akan memiliki anggota keluarga baru. KiHyun pair. GS!Kyu.
T, Indonesian, Romance & Drama, words: 1k+, favs: 1, follows: 2, 8/27/2022
syzygy by airauralintensity A lonely sun, a jealous moon, and a hellish Jun. arashi: aiba masaki, ninomiya kazunari; ninoai.
T, English, Angst & Humor, words: 2k+, 8/24/2022
Musim Gugur dan Dua Cangkir Teh by Dianzu Dua cangkir berukiran angsa, musim gugur, dan ocehan yang keluar dari bibir manis Krist—adalah sekian hal di dunia yang Singto sukai. [oneshot; singtokrist / singto prachaya x krist perawat]
K, Indonesian, Drama, words: 1k+, favs: 1, 8/6/2022
994 Second » by llalallala Saat cinta pertama mematahkan hatimu, maka yang kedua mengajarkanmu bangkit dan memulai kembali keindahan diawal sekaligus membuatmu tak ingin mengulang kesalahan yang sama. BTS' fanfiction/NamJin with MinYoon. Warn: Mention of Mpreg!
T, Indonesian, Family & Romance, chapters: 28, words: 123k+, favs: 395, follows: 444, updated: 8/6/2022 published: 6/4/2016
Belok? Gas by AqueousXback Joonmyeon yakin bahwa dirinya bukanlah penganut jalan yang 'belok'. Tapi semua berubah ketika dirinya tiba-tiba datang —dengan terpaksa— ke kafe para cosplayer anime, bertemu dengan seorang waitress yang menurutnya sangat menarik. "Kalo naksir tuh gas lah. Mintain nomor whatsapp-nya."/"Dih, kocak. Gua gak belok." [ EXO Suho x Lay / SuLay / BL / T / Oneshoot ]
T, Indonesian, Drama, words: 2k+, favs: 1, 7/31/2022
3 Mantan Kok Mesra? by AqueousXback Tetap berteman sama mantan itu bagus, tapi beda cerita kalau sudah mantan tapi masih juga mesra-mesraan. [ EXO Suho x Lay / SuLay / BL / T / Oneshoot ]
T, Indonesian, Friendship & Drama, words: 1k+, 7/27/2022
Wishes by Nara Yushioka Young-ro, di dunia paralel, aku akan menyanyikan lagu cinta untukmu. {Canon; Lim Soo-ho&Eun Young-ro} {Snowdrop's ff}
T, Indonesian, Drama & Angst, words: 470, 7/18/2022
like the amateurs we are by airauralintensity Better than the concerts were the silences. arashi: ohno-centric, one-sided ohmiya.
K, English, words: 2k+, 7/16/2022
twenty-five to life by airauralintensity "You caused a grease fire in Nino's kitchen? On his birthday? Good grief, Aiba." arashi: aiba, nino; ninoai.
T, English, Humor & Romance, words: 8k+, 6/16/2022
shall we go cruising? by airauralintensity i say it every time but. sho and ohno, the wheels on this fucking bicyle - mel "dee you should watch this" leora. arashi: yama; sho, ohno.
K, English, Parody, words: 763, 6/10/2022
ill-requited heaven by airauralintensity "Didn't Ryeowook say the actors at MS Entertainment are assholes? Siwon-ssi seems kind of nice," is the last conscious thought Hyukjae has before his nausea knocks him out again. super junior: siwon, eunhyuk; sihyuk. sequel to divine oblivion.
T, English, Angst & Romance, words: 21k+, follows: 1, 6/1/2022
divine oblivion of low-thoughted care by airauralintensity "'As long as we're together.' That's what he always said, and I believed him! What can I do now that we're apart?" super junior: siwon, eunhyuk; sihyuk.
T, English, Angst & Romance, words: 13k+, 6/1/2022
29 Seokjin Series » by JinYesung (UP) Kim Seokjin, Min Yoongi, Jung Hoseok, Kim Namjoon, Park Jimin, Kim Taehyung, Jeon Jungkook / Yoonjin, HopeJin, Namjin, JimJin, Taejin, Kookjin, All x Jin /BoysLove/ (DON'T LIKE DON'T READ)
T, Indonesian, Friendship & Romance, chapters: 11, words: 16k+, favs: 33, follows: 28, updated: 5/25/2022 published: 4/25/2018
Royals by kyungsoolit Hardest thing about being a royal is losing Kyungsoo. Kaisoo, Kadi, Kaido.
K, Indonesian, Romance & Hurt/Comfort, words: 671, favs: 2, follows: 1, 5/23/2022
nothing's been won » by airauralintensity "Of course I love this country!" "Tell me, then, what would you give up to save it?" super junior: leeteuk, kyuhyun; no ships.
T, English, Drama & Friendship, chapters: 3, words: 8k+, updated: 4/14/2022 published: 4/6/2022
37.2K | Page 1 2 3 4 11 .. Last Next »
Plus Filters
Without Filters


Twitter . Help . Sign Up . Cookies . Privacy . Terms of Service