Just In
Community
Forum
V
More
for Kaizo dan Fang Murasaki: Ujian Kenaikan Pangkat TAPOPS!

8/27/2021 c1 AquariusHime
Aku curiga Authornya lupa password Wp sama Ffn.
10/2/2018 c6 Yana Thompson
Author! Bila nk update ni... dh lma tggu
3/26/2018 c6 Ziyuu-chan 145
Hai Author dah lama tak review, oh ya thanks sebab dah jawap soalan yang ada di review lama.
Lamanya chap 6 ni update sampai 1 bulan ku tunggu. Author janganlah buat fic ni nanti tak terurus ye, crite ni dah ku fav loh.
For author...KEEP WRITING
-and for me keep waiting...huhu-hu
3/26/2018 c6 Yana Thompson
Terima kasih sbb update tau aunthor! Punya lh lma sy tggu nk dkt sbulan update... Tpi kenapa Fang dan Kaizo gaduh? X sbr nk bca sequel
2/25/2018 c5 Ziyuu-chan
Kenapa author tak update lagi? Author sibuk ke?
Sebab belum ada chap baru, saya nak bagi soalan dari chap 5 yang belum sempat bagi kat author

Kaizo ni psycho ye?
Kenapa fang kawan kawan dia bahwa fang ni Putera?
Kat mana ayah fang ni? Apa benar dia dah kena bunuh ngan kaizo?
Nanti kairo ni baik ke jahat?
Apa pasal ying nakal sikit ni? Seronok sangat lambatkan masa saat gopal tengah makan

Tu jelah soalan yang saya bagi kat author, dan sila bagi saya jawaban. Maaf author sebab saya ni banyak tanya, sebab saya jenis reader yang asyik nak tau je :hehehe:
2/4/2018 c5 Rian Iz
Serem baca bagian Kaizo nyiksa Ponti Anak.. Jadi kadang saya loncat dikit...
.
Ohalah... ternyata belum diberesin toh, si Ponti Anak...
Dan Kaizo serem banget dong! Masa nyiksanya begitu amat..!?
Bang Kaizo, jadilah abang songong kayak biasanya.. jangan nyeremin plis...
.
Hmm... Kaizo atai Kairo yang naik tahta?
Kalau saya maunya Fang..! (gak nyambung oi!)
.
Kepanjangan review...
Lanjutkan Author...!
2/3/2018 c5 Yana Thompson
Thanks author for the quick update . Cepat2 lh author update yg bru ye sbb dh x sbr nk tgk konflik diorg. I gotta give it to author sbb otak author mmg kreatif n I really like the jln cerita cuma bila kwn2 Fang akn thu status sbnr Fang. I can't wait to see their reaction when they found out that Fang is actually a prince! Anyway keep on working and stay creative !
2/3/2018 c5 Ziyuu-chan 145
Terima kasih Author sebab dah update cepat.
WHAAAT! Kapten Kaizo dah nak kawin! Yelah kaizo dah naik pangkat dah tuh nak kawin, pasti scene adik beradik alien sikit je...
Tapi apasal fang kena panggil adinda, bukan ke adinda untuk perempuan kah?

Sebenarnya masih banyak soalan lagi untuk chap kali ini, tapi penatlah nak naip!
Dah lah review kali ni...
2/1/2018 c4 Ziyuu-chan 145
Uwish~ lambatnya update? Author tengah sibuk ke?
Nasib baik dah update kalo tak...
Ala~ tak de scene yg ku tunggu, tp tak pe fic kali tetaplah bagus
Good Job Author, pembawaan crite yg baik -bagi thumbs up-
Oh ya, author janganlah update lama sangat
Ditunggu next chapter and KEEP WRITING !

Pst, apasal kat luar galaxy nih ada kimono pulak and nape agak ke-jepun-nan. Sorry terlebih panjang review ni :peace:
2/1/2018 c4 Rian Iz
Waah... Tahniah kepada Fang dan Kaizo yang telah naik pangkat...! (Bahasa Malaysia saya bener nggak?)
.
Eh... ternyata Kaizo sudah selesai membereskan penjahatnya toh...
Sayang sekali, padahal saya pengen liat(baca) aksi Kaizo waktu melawa Laksamana Ponti Anak..
Tapi nggak apa-apa... saya tetep puas kok..
.
Fang's mom is queen? Fang is the prince? Seriously, your majesty!?
.
Halah! Saya ngomong apa sih!
Lanjutkan author... saya selalu menantikannya...
1/31/2018 c4 Yana Thompson
Laa anak raja rupanye si Fang dan Kaizo tu
1/5/2018 c3 Rian Iz
Abang Kaizo ternyata suka manjain adiknya. Manis banget sih...
Kokochi udah kenal lama sama keluarga KaiFang ya? Soalnya pernah ketemu waktu Fang kecil
.
Haah... kejadian apa? Sebenarnya kejadian apa!? SAYA PENASARAAAAN! AAARGH! *PLAKK
.
Lanjutkan Thor! Saya tunggu...
1/5/2018 c3 Ziyuu-chan 145
Yeay dah update
Ala~ scene KaiFang sikit je...apahal Koko Ci cakap tahniah kat kapten dan nape pulan kena potong? Oh ya, Fang tak coba ikut ujian kenaikan pangkat ke...

Maaf ya author, saya asyik nak tanya je?
Ditunggu chapter selanjutnya— tak sabarnya nak baca lagi—
1/2/2018 c2 Rian Iz
Ceritanya saya suka! Dan maksudnya ancaman itu apa? Ada yang diincar kah?
.
Entah kenapa saya berpikir Fang sebenarnya sudah naik pangkat, tapi semua orang menyembunyikannya karena suatu alasan...
.
Tolong dilanjutkan Author...! Saya selalu menunggu...
.
(Maaf, saya tidak bisa berbahasa Malaysia. Semoga Author paham...)
12/31/2017 c2 Ziyuu-chan 145
Cepatlah update chapter selanjutnya!
Dah tak sabarlah, asyik dibuat penasaran baca fic ni.
Sebenarnya ada masalah apa pasal Kapten Kaizo dengan Fang?
17 Page 1 2 Next »

Twitter . Help . Sign Up . Cookies . Privacy . Terms of Service