Just In
Community
Forum
V
More
for Chocolate Tales

6/24/2015 c7 Michelle
Why on earth the story is sooooooo short?
Grrrr
7/2/2014 c7 20kokaau
Whether this will be updated again? This is too short, but i like it. Nice to meet you, October :)
6/15/2013 c3 blue wolf
Cerita di setiap charapternya pendek!
3/2/2013 c6 karyn.esther
Ehm pendapat ku tentang fIc ini: KYAAAAAA LUCU ,CUTE,unyuuuuuu, kawaiii , awsome dan this makes my day thank u for your awsome fic I love it
2/7/2013 c6 4artykecil
Aduh saya suka sekali dengan siklus(mungkin) ceritanya. Singkat jelas dan mudah dimengerti ._. Update yg cepet :D
12/6/2012 c5 Shizuku M2
ehm permisisi, boleh tanya? ini tuh ceritanya kaya beberapa tokoh punya cerita tersendiri gitu ya thor? atau gimana?
10/22/2012 c5 24Natsu Tokurassara
*shock*

G-Gak nyangka fic ini udah sampe chapter LIMAAAA!?
Padahal terakhir kali Natsu baca tuh chapter 1!

Wah! Kurapika nee-chan kawai bangeeett!

Mau nanya Kaoru-san, di fic ini Kuroro nii berapa tahun?

Yosh! Ditunggu updatenya! XD
.
-NATSU-
10/16/2012 c5 48bellissima-kirei
Awww...so cute xD
How innocent she was but she wrote it in his book!

Update SOON!

KuroPika FOREVER
10/10/2012 c2 bellissima-kirei
Gyaaaaa I'm late Dx
Okayy...I like this, we should write more in different ideas so we could read HxH's fics in many various ideas yaaayyyyy! Hurrray! XD
Mm...give me a piece of chocolate about how Kuroro protecs Kurapika in a quite possessive way, hee

KuroPika FOREVER,

whitypearl
10/9/2012 c1 24Natsu Tokurassara
Gak usah nyangkal deh Kurapika nee-chaaaann! X3
Bilang aja kalo Kuroro nii tuh pacar kamu! *di death glare Kurapika nee-chan*

Gak tau mesti ngomong apa...
UPDATE!
.
-NATSU-
10/8/2012 c1 zochita
sangat bagus tapi... cerita'a trlalu pendek (gomenne marah" habis'a zaa suka klu panjang. gomanne hontou ni gomenne)

Desktop/Tablet Mode . Blog . Twitter . Help . Sign Up  Top