Eredeti cím: Abandon

Írta: Batsutousai

Fordította: Enelen

Béta: Csacsi

Műfaj: humor/dráma, SLASH

Korhatár: 16 éven felülieknek. A tizennyolcas karikás részek csak a livejournalomon lesznek olvashatók.

Tartalom: Harry Potter magára marad London közepén, és mindjárt az első útján belebotlik a legnagyobb ellenségébe...

A Harry Potter szereplői és az eredeti történet J. tulajdona. Jelen mű angol eredetijét Batsutousai írta. Egyikünk se vetemedne arra, hogy pénzszerzésre használja. A magyar nyelvet ugyan az én őseim találták ki, de itt, Szlovákiában hivatalos használata szigorúan tilos. Viszlát a sitten! XD


1. fejezet

Harry azt se tudta, valójában miért is vannak itt. Csak ő és Petunia néni. Londonban.

A nagynénje azt mondta, szüksége van néhány dologra, de eddig csak csupa olyasmit vásároltak, amit a saját utcájukban is beszerezhettek volna és amúgy is volt otthon.

Nem mintha Harryt zavarta volna a kirándulás. Ó, nem! Szerette, ha kiengedték a házból. Zsebre vágta a kezét, és mindjárt jobban érezte magát, mikor az ujjai rátaláltak a pálcájára, a lekicsinyített láthatatlanná tévő köpönyegre és a Tűzvillámra. Nem akarta, hogy bármi meglepetés érje, úgyhogy magával vitte mindazt, amire esetleg szüksége lehetett.

- Vegyél abból a szőlőből, kölyök. – mordult fel Petunia néni, az utca túlsó oldalán levő gyümölcsös bódéra mutatva. – Sokat vegyél!

- Nincs nálam pénz, Petunia néni. – mutatott rá a nyilvánvalóra Harry.

Petunia rondán nézett az unokaöccsére, de aztán elővette a pénztárcáját, kihalászott belőle néhány bankjegyet és a kezébe nyomta – Nesze.

Harry bólintott, és eliramodott a bódé felé. Megörült, mikor rájött, hogy valóban „sokat" vehet, és még mindig marad zsebpénze későbbre. Nem mintha szeretett volna lopni, de ez végülis a nagynénje volt. Úgy döntött, hogy ő is megérdemel néha valamit a családtól.

A fenébe is, kezdett kiütközni rajta Piton hatása.

Harry megvette a szőlőt és visszafordult oda, ahol a nagynénjét hagyta.

De az nem volt ott.

Semerre se látta.

Harry Pottert magára hagyták Londonban.

- Ó, a francba is.