HARRY POTTER

OG

DEN MØRKE RING

Harry sad på sit værelse på ligustervænget 4 og ventede på at klokken blev 12 om natten, han var klar til at tage af sted til den utætte kedel for at få et værelse der, mens han fik ordnet sine ting med banken. Han havde fået et berv om at komme på dagen han havde fødselsdag for et få nøglerne til alle hans arvegods. Harry var blev temmelig overrasket over brevet men på den anden side komme det ikke bage på Harry det med han var Sirius arvetager det havde han vist et stykke til efter oplæsningen af han testamente.

onkel Vernon mumlede noget i søvn, Harry var klar til at tage af sted så snart han kunne brug sin magi, for at læse alle låsene op på hans dør, klokken var nu snart 23:59 1minut tilbage mumlede

Harry med et smil om munden. Hedwig ventede meget tålmodigt på at kunne komme ud af hendes bur på bordet, Harry smilede lidt over det.

Harry glæde sig også rigtigt meget til at komme igen med det sidste skole år, endelig vente viste uret midnat, Harry pegede på Hedwigs bur og lukkede det op med sin tryllestav. Hedwig fløj ud af sit bur og fløj ud af vinduet.

Harry så sig selv i spejlet og blev lidt chorkert over synet der møde ham, hans håer havde skiftet farve han smilede lidt han vil da i det mindste ikke blive genkend af dødsgadister og andre mennesker med den hårfarve tænkte han, det må være noget jeg har fået gennem Sirius tænkte Harry med et smil om munden.

Harry pakkede resten af hans ting ned i sine kuffert og tog sit nye set tøj på, han pegade på sin døre og sagde trylleformulare til at åbne døre med, alle låsene låste sig op og han kunne komme ud på gangen og ned af trappen, lige som han var kommet ud af hoved døren komme et ordermedlem han til døren, men det var som han ikke kunne se Harry. Det var måske også godt nok for han var træt af at blive babysittet, Harry skynde sig forbi ordermedlemmet men han havde ikke regnet med at det var Remus som havde vagten.

Harry hvor tror du du skal hen råbte han til ham, hurtig trak Harry sin tryllestsv fram, jeg er ked af det Remus men jeg har en rejse og planlække og et besøg jeg skal havde fortaget sagde Harry fra et sted bage ved ham. Harry James Potter Black du kommer med mig råbte Remus vredt men det var til døve øre han talte for Harry var allerede være med natbussen med et BANG.

Harry takkede stan for hjælpen, og hvis han samlede Remus op skulle han ikke fortælle hvor han var for det var vigtigt han havde tid til at han skulle, Stan nikkede alvorligt til det Harry havde sagte til ham.

Harry smilede lidt over det der var sket, Remus havde sikkert været helle ligustervænget med hans råben efter ham, han ville skrive til Remus når han var færdig med det han skulle, Harry stak hånden ned i lommerne for et find brevet fra banken, mon de have åbent nu har kl. 2 om natten tænkte han. Han kunne lige så godt få det overstået.

min far ville sikkert få et føl over det jeg lige gjore mod Remus tænkte Harry lidt med skyldføgelser men det er noget jeg selv må gøre, og hvorfor havde Remus kald ham Black efter hans efternavn, havde Sirius adoptert ham før han døde eller var det bare noget Remus sagde mumlede han til sig selv nå men nu var han Den utætte kedel og spurgte Tom han havde et ledigt rum som han kunne brug. Og han ønskede ikke at bliver forstyret af nogle så længe han var der, Tom nikkede som svar på det. Især ikke hvis det var nogle fra orden eller skolen.