Han har ret sagde Godric, som svar på det Harry havde sagt, vi skal alle kunne være her ellers er der ikke noget der børe være her, sagde Helga.

Hermione gik rundt i sin have da hun modtog brevet fra banken, hun stirrede på det, for at se om det nu også havde den rigtigt adresse på konvolutten. Men der var ingen tvivl, det var hendes navn på den.

Kære frøken Granger

Vi beder dem om at komme forbi banken så hurtigt som muligt, vi har en tæt som Hr. Potter Black har bedt os om at udfør, fordi han har lagt mærke til at De har mange ting tilfælles med ham når det angår husene på skolen. Derfor beder vi Dem om at møde op for at blive testet for mulighed for et være arvtager til en eller flere af de 4 grundlægger af Hogwarts.

Med venlige hilsen

Bank ejere Gilloman

Hermione smilede og nikkede, nu viste hun, at Harry var stadigvæk i live hvis han kunne gå ind i banken. Han var 17 så han kunne nu gøre hvad han ville, og det var at være sig selv langt væk fra Dumbledor og alle dem som ville kontrollere ham, det var også på tide tænkte hun med et smil.

Kære Hermione

Jeg har det fint, jeg håber at du kan tilgive mig mit forsvindingsnummer, jeg har brug for min frihed og har også ret til den nu.

Jeg håber ikke at du er alt for bekymret for mig, jeg har det fint og jeg er på toget til skole, jeg er lidt over det hele.

Jeg vil ikke uddybe det mere i dette brev, siden jeg ikke ved om du visere det til nogen, lad os bare sige at jeg ser dig hver dag, men er en skygge en form og noget andet. Jeg er sikker på, at du er klog nok til, at forstå hvad jeg mener.

Jeg ved du har fået et brev fra bankens ejere, jeg håber at du vil tage den test, jeg vil være i banken på det tidspunkt. Men ville ikke vise mig selv, jeg er efter alt stadigvæk pist borte i andres øjne.

Hel og lykke med din test hvis du tager den Hermione.

Knus Harry

Hermione nikkede forstående til det brev, hun satte sig ned for, at skrive et svar til Harry med et smil om munden. Han kunne være ret så sly somme tider, jeg tror prof. Snape ville blive ret imponeret over hans Slytherin side.

Harry i hans killings form, sad og så på Hermione fra sin busk i familien Grangers have, han havde været det siden 2 dage før brevet var sendt til hende.

Hedwig ventede tålmodigt for et svar fra Hermione.

Hej Harry

Jeg er glad for, at du gøre tingene på din måde, jeg håber at jeg ser dig blande menneskerne i banken, jeg vil virkelig gerne snakke med dig. Jeg forstår godt, at du ikke vil genkendes af andre.

En anden form? Siger du! Okay den bemærkning komme du til, at forklare mig senere HARRY JAMES POTTER BLACK. EN SKYGGE?Jeg håber, at du vil forklare det for mig når vi ses igen på toget og ellers på skolen.

Hvad er der sket med dig Harry? Være sød, at skrive til mig når du har tid til det, jeg savner dig rigtigt meget for tiden. Ron vil ikke snakke med dig og jeg har kun dig lige nu, som jeg er mere rolig ved, at skrive til.

Jeg har det meget godt, jeg har lavet næste alt vi skulle lave i sommerferien. Jeg glæder mig til, at se vores eksamens resultater det skal nok blive spændende. Jeg håber jeg har fået det jeg har brug for. Tror du, at du har brug for eliksir timerne i år? Jeg overvejer, at tage det fag i sommerferien og droppe det i skolen.

Nå men jeg håber, at jeg kommer til, at se dig på et tidspunkt.

Knus Hermione

Hun folede brevet og sendte Hedwig af sted, hun rejste sig op for, at gå ind og gøre sig klare til, at gå i banken. Hun ville have den test nu.

Harry havde set nok og teleporterede sig selv tæt på den utætte kedel og gik ind for at læse have Hermione havde skrevet til ham.

Han smilede ved synes af det sidste i brevet, han havde allerede tage denne test. Og havde sendte hans valg af fag til prof. Mcgonnagall. Han ventede stadigvæk på et svar på det brev. Harry havde en underlig fornemmelse af at Mcgonnagall var blevet spurgte om det brev, men viste ikke mere om hvor Harry var ind de andre gjorde, han havde på fornemmelsen af at hun faktisk var stolt af ham for at gøre tingene på sin egen måde.

Harry havde også en eliksir mester mærke nu, han slog prof. Snape og Dumbledor med henholdsvis 60 % og 89 % af hans score hvilket kunne være meget spændende og se hvordan deres reaktion ville blive til når det kom ud i aviserne at han var bedre ind Hogwarts professors Severus Snape og Albus Dumbledor og at han havde en højre grad i eliksir en de havde.

profet tidnet

Harry James Potter Black slår prof. Severus Snape og prof. Dumbledor i eliksir han slog Severus med 60 % og Albus med 89 % i hans score i dette fag. Vi undres os over hvorfor hans resultater i Severus timer aldrig viste han havde sådanne talenter. Vi ville spørge prof. Severus Snape omkring dette, men han snære bare af mig og går sin veje med skulderne hængende.

Prof. Dumbledor er ret chorkert over, at Harry Potter klarede, at slå ham med 89 %, jeg må ærligt talt sige jeg er ret imponeret over min barnebarn, vi undres os over hvorfor han puttede Harry ved hans onkel og moster hvis Harry er hans barnebarn. Vi er interesser i at vide om Hr. Potter Black er blevet fundet. Men de har endnu ikke fundet den forsvundne dreng endnu. Hvordan kunne de undgå, at se, at Harry havde tage sin eksamen i eliksir undre vi os over siden det er så nemt, at genkende ham med den mobbe af strittende sort hår og grønne øjne? Det er ret forvirrende.

Vi spørger os selv om hvordan han har klaret, at tage en test og så i ministeriet for magi uden, at en eneste person i bygningen kunne kende ham. Hvis han ikke ser ud som han plejer, hvordan ser han så ud er spørgsmålet. Måske skulle vi spørge frøken Granger om lige dette spørgsmål, hun er den der er tættest på Hr. Potter Black.

Frøken Granger har de hørt fra Hr. Potter Black? Ja jeg har, men jeg ved ikke hvor han er han siger, at han har det fint og han vil vise sig når det er tid for ham at vise sig siger Hermione roligt til mig. Kan vi se disse breve frøken Granger spørger Prof. Dumbledor hende efter. Beklager sir men han puttede en destruktions besværgelse på dem, og ser en smule stolt ud over hans kloge valg.

Prof. Dumbledor ser ikke spicel glad ud.

Vi på avisen ønske Harry James Potter Black hel og lykke med hvad han laver lige nu.

Rita Rivejern

Hermione gik ind i banken, jeg leder efter Gilloman sagde hun med ro i stemmen, jeg er Hermione Granger sagde hun. Nissen nikkede og gik hen til en dør og bankede på den sir frøken Granger er her. Jeg vil smutte så sagde en anden velkendt stemme inde i rummet, James kom ud af kontoret med et smil. Goddag Frøken Granger sagde James med et smil om munden, åh hej James sagde hun med et smil.

Jeg er nødt til at gå ses omkring sagde James med et smil om munden, Hermione nikkede med hovedet.

Lad og se om Hr. Potter Black har ret i, at du er en arvtager til en eller flere af de 4 grundlæggere af Hogwarts, eller om det bare er noget særligt der er ved dig. Hermione nikkede som svar på det og dryppede 15 dråber ned i kedlen på bordet. Til Hermione chok kom der 2 ringe til syne efter 2 minutter. Wow sagde Hermione med et overrasket blik, Revenclow og Slytherin lad mig sige at Harry er alle grundlægernes arvtager, du ville have din egen Revenclow og Slytherin boks men siden at du ikke er en mand kan du ikke tage hoved for nogle af disse to familier. Hermione nikkede forstående til det.

Du vil have en test fra dem, men de kan ikke give dig hoved til deres Huse. De tilhøre Harry Potter Black.

Hermione blev testet af alle 4 min kunne kun blive godkendt af Slytherin og Revenclow. Hjælp Harry Hermione sagde Godric til hende. Hun så skarpt på ham, hvad har han nu lavet spurgte hun ham efter, det er ikke ham, som har lavet noget sagde Helga til hende. Det er Albus og hans hold der er noget i vejen med sagde Slytherin til hende.

Hermione stirrede med alarm på ham, Harry havde power blokader på sine kræfter så mange han ikke kunne knække dem selv. De fleste af dem var placeret på ham da han var 16år gammel, af Albus Dumbledor.

Hermione så ganske vred ud over denne besked, hvad er den gamle mand ud på, han har brug for alle hans kræfter. Ikke og få dem fjernet fra ham, hvad sker der lige for Albus Dumbledor.