Draco holde om Harry bang for at han ville forsvinde igen

Draco holde om Harry bang for at han ville forsvinde igen. Harry så ned på Draco med et smil, han hold om den lille blonde fyr i hans arme, han var begyndt at holde meget af ham. Jeg har savnet dig mumlede Draco genert og gemt hans ansigt i Harry varme gevanter.

Harry smilede endnu mere med den tilståelse, Draco smilede lidt over den tætte omfagenelse han stod i.

Jeg er ked af at du er så meget i økonomisk krise Draco, være sød at sig til hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med, jeg holder meget af dig sagde Harry.

Draco blev helt varm i ansigtet over den bemærkning, jeg er hos min far i øjeblikket, men rejser tilbage til Amerika for jeg har mange forretning der skal holes styr på.

Jeg er også sikker på at Griffin vil hjælpe dig, når jeg ikke kan sagde Harry roligt til ham.

Draco nikkede med et smil, jeg vil gerne have et arbejdet, hvilken slags forretninger har du Harry spurgte han ham efter, jeg arbejder med spøg og skimt butikker ejer to og er medejer af en. Så har jeg også tøj butik som jeg ved mangler en model til habitter og sådanne ting.

Jeg ved ikke om de har fundet en fyr endnu! Hvis du vil prøve, at få den plads er du velkommen til at forsøge dig med et. Draco smilede med glæde over den bemærkning. Jeg synes det er hvert et forsøg det er jo selvfølgelig det med at du arbejde for en berømthed. Folk vil vide en masse om dig håber du kan tage den ide sagde Harry med et smil om munden.

Draco nikkede med et smil som svar på det. Det kunne han godt lave med tænkte han med et smil om munden.

Her er adressen på tøjbutikken i Amerika, hvis det er et problem med penge til turen så køber jeg gerne billetterne til turen derover, Draco smilede glad og lykkelig. Tror du at jeg ville du til sådanne et job jeg har aldrig gjort sådanne et job før sagde Draco usikkert.

Harry smilede ned til Draco med ro i blikket, jeg er helt sikker på, at du ville gøre mine kataloger endnu mere pupolære, at læse i sagde Harry med et smørret smil om munden. Mere ind det allerede er nu sagde Harry til ham.