Harry lukkede øjnene og forsøgte, at sove lidt ind de skulle af sted, hvor de så end skulle hen

SAGA VÆSNER

Harry fik taget en ny test

Godric Gryffindor:

Kræfter: Engle/ lysvæsen.

Element: Power of love/ild

ROWENA REVENCLOW:

Kræfter: Veelan mørke/lyse

Element: power of jutes/ vand

HELGA HAFFLEPUFF:

Kræfter: skygge kriger/ fe

Element: skygger/ power og freedom/ jord

SALZAR SLYTHERIN:

Kræfter: skygge kriger/ dominernen/ dæmon

Element: ild/skygger/power of life/ luft

EVANS:

Kræfter: Veelan/ drømme fe

Element: varme/ drømme

POTTER:

Kræfter: muggler kamp/veelan mørk

Element: planter/ jord og skygger

LION CORT:

Kræfter: dæmon/ vampyr

Element: elektricitet/hurtighed/ power of darkness

MORGANA:

Kræfter: fønix/ lysvæsen

Element: livsenergi/ power of pureti

BLACK:

Kræfter: nymfe/veelan

Element: luft/hurtighed/læsningen af aura

VÆSNER SOM HARRY JAMES DION POTTER HAR MODTAGET

Veelan lys dominant live ledsager ingen (sjælent)

Drømme fe (fløjte at spille på vinger med regenbugensfarver hvidt hår når du er i din drømme fe status) ingen ledsager nødvendig

Fønix (animagus form)

Dæmon (elektricitet i stedet for ild) muligvis læsning af aura muligvis livsledsager

Lysvæsen (engel med healing kræfter)

Skygge kriger dominerende (hurtighed god med svær og andre sådanne våbner)

ELEMENTER

LIVSENERGI

POWER OF LOVE

ILD,LUFT, PLANTER, JORD,VAND,

POWER OF FREEDOM

POWER OF PURETI

WOW mumlede Harry og stirrede på papiret med åben mund. Selv familien Halliwill stirrede på det med åben mund.

HVORFOR kan jeg ikke bare være normal mumlede Harry til ham selv, men alle hørt ham og så lidt urolig ud. Mmm sagde Anna, er der noget i hans forældres eller Sirius testamente, som gør at han ikke kan blive adopteret spurgte hun nissen efter.

Ikke hvad jeg ved noget af sagde Griphook med et smil om munden, Harry smilede lidt over det, kan vi få love at se dem nu spurgte hun nissen efter, Griphook så lidt overrasket ud.

Du har ikke se dine forældres testamente spurgte nissen Harry efter, du skulle have haft det da du fylde 11år sagde han, jeg har ikke se mine forældres eller min gudfars testamente er jeg gået glip af noget spurgte Harry ham efter.

Griphook knyttede næverne, for at kontrollere hans vred mod Dumbledor, mange ting sagde James Halliwill til ham. Du ville allerede være Lort Potter hvis du havde set dine forældres testamente og måske endda til nogle af de andre huse sagde James til ham med et vredt ansigt.

Harry stirrede på en plet over Griphook hoved, hans aura begynde, at kunne ses omkring ham, Griphook stirrede nervøst på ham. Harry sagde Rowenatil ham, du er nød til at slappe af ellers kommer du til skade ellers skader du andre sagde hun forsigtigt til ham.

Harry tog et par dybe indåndinger for at slappe af, Griphook nikkede mere roligt, du har vel en kopi eller originale af disse to testamenter spurgte Harry skarpt om. Griphook nikkede skarpt til det. Så vi mig dem sagde Harry skarpt og koldt til Griphook.

Griphook nikkede og fandt begge testamenter frem, Griphook øjne blev stor da han så hvad det indeholde, det ser ud til at i er Harry væver sagde Griphook. Ønsket fra Lily og James Potter er meget klart at i skal sørge for Harry hvis ikke Sirius kan gøre det.

Draco stod sammen med hans familie udenfor og ventede på at komme ind til tæstamente oplæsningen.

Harry og Anna smilede lidt til hinanden, det her skal nok blive sjovt sagde hun muntert til ham, det tror jeg også sagde Harry med et muntert smil.

Hvad laver du her Potter snærrede Draco, Harry så muntert på ham, du ikke ved have jeg laver har så vil du find ud af det meget snart Malfoy sagde Harry muntert til ham, Griphook grinede af Harry saver til det.

Harry var der en masse stemmer smil kalde på en gang, hr. Potter hvad laver De har spurgte Albus Dumbledor, åh jeg kom har for er hør min godfars testamente sagde han og satte sig ned med et muntert smil.

Albus stirrede arrigt på Harry, Fru. Weasley smilede nervøst, Harry du burgte ikke være her du er i far her, Harry så bare på hende med et roligt blik.

Jeg er ikke mere i far her ikke jeg er alle andre sted sagde han roligt til hende.

Vi er alle sammen har for at høre de sidste ønske fra Hr. Sirius Orion Black, han blev meget ubehøvlet afbrut af Dumbledor, som forsøgte at få Harry til at forlade rummet. Severus stirrede måbende på Dumbledor, Arthur og Molly gjord det samme.

Har han noget at gøre med oplæsningen ad Sirius testamente spurgte Severus, hvem af dem spurgte Griphook, Potter selvfølgelig. Griphook gloede køligt på Severus, Hr. Snape hvordan kan du overhovedet spørge om det spurgte James Halliwll ham efter, selvfølgeligt har Harry noget et gør her sagde han. Griphook klukkede af Severus vred blik.

Undskylde mig sagde Harry køligt men har Dumbledor noget med dette testamente at gør spurgte Harry køligt after. Nej det har han ikke sagde Griphook, hvorfor er han så overhovedet spurgte Harry roligt nissen after.

Jeg vil gerne høre det har testamente uden jeg bliver nødtil at skyde forbandelse eller andre sådanne ting, kan vi få ham fjernet så vi kan komme igen med dette har testamente ting spurgte Harry mere ind irriterte over afbrydelsen.

Griphook nikkede med et stort smil om munden, vagten fra krummet med alle pejsene i kom ind sammen to andre. Alle stirrede på Dumbledor fra Harry, som nu havde vente sit ansigt mod Griphook.

SIRIUS ORION BLACK

DETTE ER MINE SIDSTE ORD TIL MIN FAMILIE OG DE VENNER JEG HAR TILBAGE FRA MIN BARNDOM

TIL REMUS LUPUS GIVER JEG 1MILION OG NR.12 G. PLADS

TIL SEVERUS SNAPE GIVER JEG 1000 GALIONER OG KRÆ

TIL ARTHUR OG MOLLY WEASLEY GIVER JEG 12MILLIONER OG ET HUS I DENVOR (PENGENE KAN IKKE SENDES TILBAGE)

TIL NARCISSA BLACK MALFOY JEG EFTERLADER DIG MED VALGET MELLER SKILSMISSE FRA LUCIUS ELLER BLIVET SLÆTTET FRA BLACK FAMILIENS STAMTRÆ HVIS DU VÆLGER DET FØRSTE VIL DU FÅ BANKBOKS NR 13 OG 24 ELLERS FOR DU INTET.

TIL DRACO MALFOY JEG GIVER DIG EN CHANCE FOR AT VÆLGE SIDE HVIS DU HAR TAGET SIDSE MED VOLDEMORT SÅ FOR DU INTET SOM HELST FRA MIG HVIS DU DER I MOD ER MED OS GIVER JEG DIG GERNE 2MILIONER SOM VIL BLIVE OVERFØRT TIL DIN BANKBOKS TIL SKOLE SAGER.

TIL MIN GUDDATTER ANNA ROWENA GRYFFINDOR HALLWILL EFTERLADER JEG BANGBOKS 26 OG 15 OG TITLEN SOM LADY BLACK

TIL JAMES W SLYTHERIN HALLWILL OG ROWENA ANASTASIA GRYFINDOR HALLWILL EFTERLADER JEG HARRY JAMES POTTER BLACK JEG BEDRE JEG OM AT BLODADOPTER HARRY EFTER DETTE ER OVERSTÅET FOR HANS SIKERHEDES SKYLD OG BANKBOKS NR 30 ER JERS SOM I LØSTER

RON GINNY HERMIONE FOR INTET FRA MIG FORDIG DE HAR BESTJÅLET HARRY DE SIDSTE 6ÅR HVIS DU IKKE ALLEREDE HAR GJORT NOGET VED DET HARRY SÅ GØRE DET NU. DE ER IKKE DINE RIGTUGE VENNER OG FORTJENERE IKKE AT BLIVE KALDT SÅDAN DE BLIVER BETALE FOR AT VÆRE DINE VENNER. DU KAN GØRE MEGET BEDRE IND DET ER JEG SIKKER PÅ HARRY.

TIL MIN GODSØN HARRY JAMES POTTER BLACK SOM DU NOK ALLEREDE HAR GÆTTET ALLEREDE NU ØNSKER JEG DIG HEL OG LYKKE MED DIN NYE TITTEL LORD BLACK OG ALT DET DER HØR DER TIL OG DER ER MEGET MEN DET SKAL DINE NYE FORÆLDRE NOK HJÆLPE DIG MED AT HOLDE STYR PÅ.

SIRIUS ORION BLACK MÆLDER FRA

ALT I VINKEL

Harry smilede trist men alligevel glad, Severus stirede på familien Hallwill med store øjne, hvordan kan Siruis efterlade Harry med menneske som han ikke kende råbte fru. Weasley med vrede i stemmen. Jeg kan forsikker dig for at Harry kende min datter bedre ind du tror og det samme gælder for os. Jeg tror Harry kender både James og mig bedre ind han kende jer.

Harry nikkede med et skævt smil, jeg har være venner med Anna siden jeg ved 9 tror jeg, Anna nikkede mit smil om munden, de har et hus på ligustervænget men ingen vil anse at der boden fuldblods familie på en muggler gade i england.

Harry smilede af den bemærkning, næh det tror jeg ikke sagde Narcissa med et smil om munden, jeg tror folk ville blive temmelig overrasket over det sagde hun med et smil, nemlig men vi har flere steder og bo. Mine forældre har altid kunne lide Harry, og jeg kan heller ikke klage over ham. Vi har hele tiden været der for ham, hvorfor har han brug for jer han er jo forkælet af sin onkel og tante spøttede Draco ud.

Anna så på Harry, som nikkede som svar på det ikke udtalte spørgsmål, hvis du kalder og få vand og brød til morgen for luksus eller sove i et pultekammer i 11 år og få tæsk af hans onkel fordi han kommet til at lave nogle af han opgave rigtigt i skolen eller hans opgaver han for levert som skal være gjort på et bestemt tidspunkt om dagen. Hvis det er luksus så tør jeg slet ikke tænke på hvad luksus ikke er så.

Harry klukkede lidt over den bemærkning, Harry har altid kendet til magi på sin egen måde, mine forældre har altid hold øje med Harry sgade Anna roligt til ham, Draco stirrede på Harry med åben munde.

Det er jo vanvittigt råbte Draco, hans mor nikkede med tår i øjnene, du er et valge at traffe sagde Harry roligt og rejste sig op. Vælge med omhu sagde han roligt og venligt til dem.