Hemmelighed på Ligustervænget

Harry sad og holdt øje med hus nr. 4 på Ligustervænget, bare for at være sikker på at Dumbledor ikke gjord skade på hans tante Petunia. James stod sammen med ham, for at hold øje med Harry bare for en sikkerheds skyld. Men han var også en smule bekymret for Petunia.

Dumbledor stod og kiggede vredt på den lukkede dør, Petunia smilede lidt af det hun var glad for at Harry nu var ved en familie som boede på Ligustervænget nr. 12, hendes mand smilede muntert til hende. Jeg håber at Harry har det godt nu sagde han, Petunia stirrede på ham med et hævet bryn.

Hendes mand var glad for, at Harry havde en ny familie? Okay hvem er du spurgte Petunia skarpt til ham, jeg tror der var et eller andet på det brev den gamle knold sendt med Harry sagde han til hende. Seriøst kan du sige at du hader din nevø så meget, at du ville putte ham i set skab i næsten 12år spurgte han hende roligt om.

Petunia stirrede chokeret på hendes mand, han havde bare nogle ting vi ikke har, vi gik helt amok på ham når hans magi kom ud. Jeg tror det er os der er dårlig mennesker i dette cirkus den gamle knold puttede Harry og os igennem, Petunia så ned på gulvet, hvad havde de gjort ved Harry de havde mishandlet ham frygteligt. Kunne Harry nogensinde tilgive dem?

Nr.12 Ligustervænget vinduet

Harry sad og så på huset, pludselig var der en underlig aura rundt om huset, Harry rynkede brynene med et overrasket udtryk. Hvad er der i vejen Harry spurgte James ham om, jeg ved ikke helt hvad det er jeg ser far sagde Harry, kan du se aura spurgte Harry ham efter, ja det kan jeg godt sagde han med et nik, prøv at kig på Ligustervænget nr. 4 sagde Harry til ham. Måske er det bare mig men det ser ud som om det hus har en aura af en slags sagde han til James.

Rowena så på Ligustervænget nr.4 med et overrasket udtryk. Det du ser, er ikke en aura men et tegn på at din tante og onkel var misbrugt selv, jeg tror ikke, at nogle af dem havde lyst til at gøre dig noget ondt sagde Rowena med et trist smil om munden. Harry stirrede på hans nye mor med et chokeret blik, men det er jo ikke lovligt sagde Harry med et oprevet blik, nej sagde Rowena med et vredt blik. Vi vil se hvad de to har, at sige til det når Albus er gået sin vej igen.

Harry holde øje med Albus han forsøgte, at trænge igennem aura, men den ville ikke lade ham komme nær huset. Albus stirrede forvirret på Ligustervænget, hvorfor var der stadigvæk beskyttelse på ligustervænget nr.4? det var tydeligt, at Harry ikke var der mere, derfor bugte der ikke være denne energi omkring huset. James smilede lidt over det, ja jeg ved hvad det er, der sker nu sagde han med det smil. Selv om Harry ikke længere er hos dem, men er i nærheden af dem virker hans beskyttelse på Ligustervænget stadigvæk, selv om han ikke er i huset. Og det blev bare endnu stærkere af, at hans onkel og tante ikke længere er under den forhekselse de var under.

Nr.4 ligustervænget

Harry onkel kunne ikke lade være med, at le af den gamle knold, der blev jaget væk af den mystiske aura rundt om huset. Tror du at det er hvad han kaldte blodbeskyttelse spurgte Petunia med et smil. Aner det ikke og jeg er også lige glad med det sagde Vernon med et smil. Så længe han ikke kan komme ind er jeg ligeglad med hvad denne aura handler om sagde han muntert til hende; Petunia nikkede med et smil om munden.

Petunia sukkede og rullede gardinet ned, Vernon satte sig ned for at slappe af, jeg håber Harry har det godt sagde han lidt uroligt til Petunia. Jeg er sikker på, at han har det helt fint Vernon sagde hun til ham.

Da der var gået en time trak Petunia gardinet op igen, hun smilede af sig selv, jeg håber Harry vil høre på os sagde Petunia henne fra vinduet. Det gør jeg også sagde Vernon uroligt til hende. Er han væk spurgte han hende efter? Ja han er der ikke mere, jeg kan i hvert fald ikke se ham.

Nr.12 Ligustervænget

Harry så lidt på sin far før han sagde at Dumbledor var væk nu, jamen så kan vi besøg din onkel og tante sagde James med et smil om munden. Harry nikkede med et roligt blik, han havde en fornemmelse af, at hans onkel ikke havde, ville ham noget ond. Men det var kun en måde, at finde ud af det på.

Harry, Anna og James og Rowena åbnede døren til Ligustervænget 12 og så sig omkring, for at være sikker på, at Dumbledor ikke var nogle steder. Rowena nikkede med et smil om munden, det ser ud til han gav op lige nu sagde hun, ja ser sådan ud sagde James med et nik. De gik ned af gaden, for at komme sæt på ligustervænget 4.

Nr.4 Ligustervænget

Vernon sad og så ud af vinduet mens Petunia var ved at lave mad, da han fik øje på en familie på 4 komme ned af gaden mod nr. 4 de var klædt lige som dem. Men det var drenge der fangede hans blik lige med det samme, det var Harry men han så anderledes ud, med rødt hår og fladt hår, men han kunne genkende ham på hans øjne.

Petunia sagde Vernon, jeg tror du bliver nød til, at se dette med din egne øjne sagde han til hende. Hun kom over til ham for at se hvad han talt om, Harry sagde hun med et smil om munde. Ja sagde Vernon med et smil, han ser så sund og rask ud nu, Petunia nikkede med et trist smil om munden. Hvor er jeg glad sagde Petunia, Vernon nikkede med et smil om munden.

Petunia gik ud for at åbne døren for Harry og hans nye familie, hun genkende straks James hendes storbror, som hun ikke havde set siden han giftede sin med Mary Halliwill, men hun havde været død i mange år nu. Han havde åbenbart giftet sig igen med denne unge kvinde ved hans side.