Just In
Community
Forum
V
More
Elijah88 PM
My Stories 32
Daar komt de dood De Dooddoeners zijn gekomen om hun werk af te maken. Adalbert is er zeker van en hij staat er helemaal alleen voor. Toch weigert hij zonder strijd ten onder te gaan. Hij gaat met opgeheven hoofd zijn dood tegemoet - 3e plaats bij de Halloweenwedstrijd op Dreuzels.
Harry Potter, T, Dutch, Fantasy & Suspense, words: 1k+, 5/12/2018
1 Al de praal die ik niet vinden kan New York blinkt en zelfs mijn Grote Trouwe Vriend zal me er niet kunnen weerhouden alle schitteringen uit de stad tussen mijn pootjes te klemmen - 2e plaats bij de Fantastic Beastswedstrijd op Dreuzels.
Fantastic Beasts and Where to Find Them, K, Dutch, Fantasy & Humor, words: 1k+, 5/12/2018, Newt S., Porpentina G./Tina
Achter het masker Er wordt een gemaskerd bal georganiseerd op Zweinstein om de sfeer tussen de verschillende afdelingen te bevorderen. Niemand weet met wie ze te maken krijgen en dat kan voor gênante situaties zorgen. Zeker wanneer de alerte verslaggeefster Rita Pulpers er zich mee gaat bemoeien.
Harry Potter, K+, Dutch, Fantasy & Humor, words: 6k+, favs: 3, follows: 2, 5/12/2018, Harry P., Hermione G., Draco M., Justin F.
De tijdelijke assistente Stephanie Plum trekt eropuit om Joe Morelli te zoeken met Oma Mazur in haar kielzog. Als dat maar goed afloopt ...
Harry Potter & Janet Evanovich, T, Dutch, Humor & Suspense, words: 1k+, 5/12/2018, Minerva M., Arabella F., Stephanie P., Edna M./Grandma
1 Over de grens Belinda leeft op een roze wolk. Niets is mooier dan haar relatie met Ron. Toch lijkt hij daar uiteindelijk anders over te denken en dan voelt Belinda hoe vreselijk pijnlijk liefde kan zijn.
Harry Potter, K+, Dutch, Drama, words: 687, favs: 1, 5/26/2013, Ron W., Lavender B.
Gevangen Niet elk huwelijk is er een van rozegeur en maneschijn. Patty is niet langer verblind door liefde, maar haar huidige leven ontvluchten zal haar niet in de koude kleren zitten.
Harry Potter, M, Dutch, Drama, words: 456, favs: 1, 5/26/2013, Pansy P.
Duistere Deugd Harry, Hoofd van het Schouwerdepartement, wordt geraakt door een vloek die hem het zicht ontneemt. Harry is in groot gevaar, zou je denken, maar misschien is het wel een aangenamer gevaar dan aanvankelijk gedacht ...
Harry Potter, T, Dutch, Mystery & Romance, words: 700, 5/26/2013, Harry P., Draco M.
Operatie Zoete Slaap De leden van de Strijders van Perkamentus hebben een plan bedacht om Sneep te overmeesteren. Het enige wat ze daarvoor nodig hebben is een Langdradig Weekblad. Oh, en een dappere Huffelpuf zou ook van pas kunnen komen.
Harry Potter, K+, Dutch, Hurt/Comfort, words: 545, favs: 1, 5/26/2013, Ginny W., Ernie M.
Mirandini Miranda is smoorverliefd op Gary, maar het lijkt haar maar niet te lukken om indruk op hem te maken. Dan komen Fred, George en Ginny haar winkel binnen en denkt Miranda de oplossing gevonden te hebben, maar is dat wel echt zo? - 3e plaats bij de Crossoverwedstrijd op Dreuzels
Harry Potter & Miranda, K, Dutch, Humor, words: 3k+, 5/26/2013, Ginny W., Fred W., Miranda, Stevie
De Smaak van de Dood » Marten Asmodom Vilijn heeft niet de fijnste jeugdjaren gehad. In de zomer voor zijn zesde jaar aan Zweinstein heeft hij er genoeg van. Hij wil wraak voor de ellende waarin hij is beland. Rechtvaardigheid zal geschieden en zo ook de dood van de mensen die erom hebben gevraagd - 1e plaats bij de oneshotwedstrijd op Dreuzels.
Harry Potter, M, Dutch, Fantasy & Crime, chapters: 5, words: 4k+, favs: 1, updated: 7/6/2012 published: 6/25/2012, Tom R. Jr.
2 De tweede eerste kus Voldemort mag dan wel verslagen zijn, dat maakt de pijn om verloren vrienden en familie niet minder erg. Ron kan er niet van slapen, gelukkig maar, want hij had het middernachtbezoekje voor geen goud willen missen.
Harry Potter, K+, Dutch, Romance & Tragedy, words: 708, follows: 1, 7/20/2011, Ron W., Hermione G.
2 Arthur Molly is vastberaden om Arthur helemaal te veroveren met haar oogverblindende verschijning, maar wie zijn die kinderen toch die haar komen storen? - 3e plaats bij de Kort, maar krachtig wedstrijd op Dreuzels
Harry Potter, K, Dutch, Fantasy & Family, words: 471, 7/17/2011, Molly W., Arthur W.
3 Het feest Voldemort heeft gedurende zijn hele leven heel wat slachtoffer gemaakt, maar als hij in 1998 dan zelf eindelijk het loodje legt, zijn zijn slachtoffers erop gebrand om hem te doen boeten voor alle leed dat hij de toverwereld heeft aangedaan.
Harry Potter, K+, Dutch, Fantasy & Humor, words: 1k+, 4/3/2011, Voldemort
4 Passio Erectis Het werkt Molly Wemel een beetje op de zenuwen dat haar man tegenwoordig elke avond afgepeigerd thuiskomt. Ze heeft echter het ideale middel om hem wat extra energie te geven; een middel dat ze allebei nog heel goed kennen.
Harry Potter, M, Dutch, Fantasy & Romance, words: 1k+, favs: 1, 4/3/2011, Molly W., Arthur W.
Pudding en Chocokikkers Het is een zware dag voor onze ik-persoon. Een jacht op snoep, kost hem bijna het leven en alsof dat nog niet genoeg is, belandt hij ook nog in een wel heel vreemde pudding.
Harry Potter, K, Dutch, Fantasy & Humor, words: 1k+, follows: 1, 4/3/2011
2 Het grootste gevecht Grindelwald grijpt de macht en er is slechts één iemand die hem kan stoppen: Albus Perkamentus, zijn oude jeugdvriend. Voor Albus betekent de confrontatie echter heel wat meer dan het uit de weg ruimen van een gevaarlijk tovenaar.
Harry Potter, K+, Dutch, Fantasy & Drama, words: 1k+, 7/23/2010, Albus D., Gellert G.
2 Twee in één klap Hagrid zal deze dag niet gauw vergeten. Thee met Groemp, een vrouw met een vogelnestkapsel en een nest Eenhoorngriefen. Je zult het maar meemaken! - 1e plaats bij de Vervolgverhalenwedstrijd op Dreuzels
Harry Potter, K, Dutch, Fantasy & Humor, words: 2k+, favs: 3, 6/23/2010, Rubeus H.
4 Het hart dat te laat sprak Getrouwd met Ginny, verliefd op Draco. Harry zal een keuze moeten maken en dat valt hem bijzonder zwaar - Geschreven voor Laura's Secret Santa op FFF
Harry Potter, T, Dutch, Fantasy & Drama, words: 2k+, favs: 2, 5/16/2010, Harry P., Draco M.
2 De Ultieme Flitsende Fratsengids Het is kerstavond en zoals elk jaar vermaakt George de kinderen met een fragment uit zijn succesvolle Gred en Forgeboeken - 2e plaats bij de Winterbattle op FFF
Harry Potter, K, Dutch, Fantasy & Humor, words: 2k+, favs: 1, 4/15/2010, Fred W., George W.
2 Sneeps keuze Een machtig duistere tovenaar worden of trouwen met zijn droomprinses? Voor Sneep is het een onmogelijke keuze, maar misschien wordt hij rapper geholpen dan hij dacht - Geschreven voor Viv's Secret Santa op HPF
Harry Potter, K, Dutch, Fantasy & Hurt/Comfort, words: 1k+, 1/20/2009, Severus S., Lily Evans P.
32 Page 1 2 Next »
Author: Follow Favorite


Twitter . Help . Sign Up . Cookies . Privacy . Terms of Service