Just In
Community
Forum
V
More
Tamee PM
My Stories 6
A sárkány Az irigyei száma az egeket verdesi, pont mint ellenségei és azoké, akik félnek tőle. Hiszen neki mindene megvan: szőke herceg fehér ló helyett motoron, igaz barátok, elismerő tanárok, jó eredmények és a világ legerősebb mágiája, a sárkány tüze. Ő azonban mégsem boldog. De hol csúszhatott hiba a képletbe? Vagy semmi sem elég neki? A válasz egyszerű: senki sem számolt a sárkánnyal.
Winx Club, T, Hungarian, Drama & Romance, words: 2k+, 8/17/2014
Nem vagyunk már tíz évesek Az idő múlik és egyre öregebbek leszünk, de nem mindenki fogadja el ezt. Vannak olyanok, akik sosem nőnek fel. Ilyen Phineas Flynn. De vajon Isabella melyik kategóriába tartozik? Áltatja magát tovább és marad Phineas oldalán, vagy talán lép egyet?
Phineas and Ferb, K+, Hungarian, Drama & Romance, words: 1k+, favs: 1, follows: 1, 8/11/2014, Isabella, Phineas, Ferb
Gyilkos bosszú - újraírás » Egy szerettünk halálát feldolgozni mindenképp nehéz. Így van ez Bloommal is, aki egy végzetes napot követően bosszút esküszik. Küzd azért, hogy megbosszulja a szerette halálát, de közben belecsöppen az Xmur banda ügyeibe is, akik nem nézik jó szemmel a tevékenykedéseit. Az idő múlásával ő is megváltozik, és úgy tűnik, egyre inkább beleillik ebbe a sötét világba, ahol vér folyik.
Winx Club, M, Hungarian, Crime & Romance, chapters: 3, words: 1k+, updated: 6/8/2014 published: 1/23/2014, Bloom, Sky, Stella, Andy
1A tündér halála "A halál előbb-utóbb mindenkit utolér" szokták mondani. Tényleg így van? Egyesek rendületlenül hisznek benne, hogy vannak, akik nem. De tévednek. Mert a keserű igazság az, hogy a mondás igaz. Még a legnagyobbak is meghalnak. A sárkány tüzének tündére sem kivétel.
Winx Club, T, Hungarian, Tragedy, words: 1k+, favs: 2, follows: 1, 10/31/2013, Bloom, Winx Club, Specialists, Fargonda
2Gyilkos Bosszú » Tökéletes napnak indul, két tökéletesen boldog és szerelmes embernek. Azonban egy gyilkosság képes mindent tönkretenni. Ezek után a lány egyedül marad, nincs senkije se. Bosszút esküszik. Ám bosszúja beteljesedésekor elkapják, és így már nem ő dönt.
Winx Club, M, Hungarian, Adventure & Romance, chapters: 5, words: 5k+, updated: 2/10/2012 published: 2/1/2012, Bloom, Sky
1 A csalódás » Valami nagy baj történt Bloommal, és annyira magába zuhant, hogy nem is lát kiutat. De, még egyszer szeretne találkozni Sky-jal. Ez a történet erről atalálkozásról szól
Winx Club, M, Hungarian, Tragedy & Romance, chapters: 2, words: 802, favs: 1, follows: 1, 12/10/2011, Bloom, Sky
Author: Follow Favorite


Twitter . Help . Sign Up . Cookies . Privacy . Terms of Service