FanFiction.Net
Just In
Community
Forum
V
More
asuka.souryou PM
Biography
Joined Apr '15

watashi no namae Higurashi asuka souryou L desu. hehe

bentar lg jadi uchiha .(plakk) oke aku sebenarnya hanya reader yang pasif sebelumnya tapi gara-gara bnyak fanfic yang yahhh bikin aku greget jd dech... ( kau tahu lah...) oke sbenernya aku cinta mati sama Sasuke tetapi... aku rela kok dia sama saki (#gebukin reader ,emang udah seharusnya)

eh tpi aku suka pair : sasusaku,( wlpun hati aku sakiiiiiit) trus Shikaino, Ichiruki, Gaamatsu dan banyak lagi ahhhh juga Akakuro, the best ship.

you can find me on Facebook.

Asukasouryou and Wattpad with the same panname.

and my id line uchihaasuka.

I'm so feel great if I can be your friends ang can chit-chat.

but Wattpad just for read, and story screenplay that made by my lilsist.

ok sekian perkenalannya. hehe(kepanjangan)

love

Uchiha Asuka

Author: Follow Favorite

Twitter . Help . Sign Up . Cookies . Privacy . Terms of Service